Nyheter 2017
 Gul linje

Flera nyheter på Facebook logo   Twitter logo   Instagram logo


Följ oss på Facebook https://sv-se.facebook.com/Stalltz  Klicka här!

Följ oss på Twitter https://twitter.com/stalltz  Klicka här!

Följ oss på Instagram http://www.popsta.net/tag/stefanmelander  Klicka här!


 Gul linje2017-09-02 | Spets och slut för Volstead


 2 Volstead Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 Under dagens V75-tävlingar på Jägersro behövde favoritspelarna inte oroa sig i V75-3, VOLSTEAD tog enkelt fjärde segern för året.

Vinnaren av Sweden Cup tidigare i år öppnade snabbt till ledningen. Örjan Kihlström gjorde ett försök bakom Magic Tonight, men lyckades inte ta sig förbi. Efter den snabba inledningen kunde Johnny Takter dämpa tempot.
Segertiden för Volstead blev 1.10,9 över distansen 1640 meter med bilstart.
- Han kändes jättefin i dag och är beroende av en väldigt fast bana, sa Johnny Takter efter loppet.
 Gul linje

2017-08-28 | Jag är bara orolig för banan


 Volstead Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 Nu är det dags för derbyhelgen på Jägersro med V75 lördag och söndag. Men innan Svenskt Travderby och Derbystoet ska avverkas på söndag körs det en Gulddivision på lördag där VOLSTEAD blir favorit.

Volstead vann Sweden Cup, i imponerande stil. Han vann även Gulddivisionen på Hagmyren i sommar och var senast storfavorit i det första heatet av Åby Stora Pris men fick då ge sig från ledningen.

Cantab Hall-sonen har tyvärr kommit i maskin flera gånger när banorna har varit dåliga. Han är stor hästen och får inget fäste när banan blir lös eller om det regnar och den blir tung. Jag håller tummarna för vädret i helgen. Blir banan fin - tror jag på vinst.
 Gul linje

2017-08-10 | Frankrike eller USA för Nuncio?


 Nuncio Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 Fjolårets Grupp I-kung NUNCIO (e. Andover Hall - Nicole Isabelle) har ni inte sett på tävlingsbanan sedan midsommarhelgen. Han har fått ta ett litet break nu. Det går inte att tävla på hela året.

Angående framtiden:
Min bror har haft förhandling med Hanover Shoe Farm om att han ska åka över dit och bli avelshingst, intresset är stort för att han ska återvända dit. Men vi tränar vidare honom mot en Frankrikesatsning innan dess. Jag är tänd på att möta Bold Eagle i Frankrike. Det vore spännande. Vi får se hur det blir.
 Gul linje

2017-08-09 | Disco Volante genrepade inför derbyt


 6 Disco Volante Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Det blev ett perfekt genrep inför derbykvalen om två veckor för vår träning DISCO VOLANTE (e. Scarlet Knight - Glorify) som vann V86-7 på Solvalla. Han öppnade snabbt till ledningen och drog sedan i ett jämnt och bra tempo och kunde hålla undan för för attackerande Gravity Falls på slutet.

- Det är en jättefin häst och han kändes fin i dag också. Han var jättelugn och fin och gör det mesta rätt och går säkert framåt med loppet i kroppen, sa Ulf Ohlsson efter loppet.
 Gul linje

2017-08-04 | Måste tippa med hjärtat


 Long Tom och Marcus Melander Foto: USTA Min brorson Marcus Melander som har jobbat hos mig och för Jimmy Takter har två hästar med i försöken (Enterprise, Long Tom) av Hambletonian Stakes 2017 i morgon - ett grymt bra jobb.

I år håller jag naturligtvis på Marcus Melander som har två kanonhästar. Tror att LONG TOM (e. Muscle Hill - Ilia) är lite vassare än ENTERPRISE (e. Chapter Seven - Shes Gone Again) i nuläget, men båda är ruggigt bra.

Vem som vinner finalen? Jag tippar, som i försöken, med hjärtat: Long Tom.
 Gul linje

2017-08-02 | Cruzado överlägsen på Solvalla


 2 Cruzado Dela Noche Foto: ATG.se Under kvällens tävlingar på Solvalla tog vår träning CRUZADO DELA NOCHE (e. Muscle Massive) hem segern i Victory Tillys lopp. På förhand pratade många om startrusningen i loppet och om vem av Cruzado dela Noche eller Tobin Kronos som skulle få överta ledningen. Det blev den förstnämnde som från ledningen sedan kunde glänsa i spets resten av loppet.
Cruzado dela Noche stod för ett mäkta imponerade slutvarv och trots att han varvade på, för klassen behagliga, 1.14,2 kom man i mål på 1.11,5a/2.140 meter. Vinsten i Victory Tillys lopp gav inte bara 100.000 kronor i utbyte utan också en fribiljett till Solvallas Jubileums Pokal.
 Gul linje

2017-08-01 | Volstead inbjuden till Åby Stora Pris


 Volstead segerdefilerar Foto: Malin Albinsson/Kanal 75 Den 12 augusti avgörs Åby Stora Pris och börjar nu ta form. Vår sexåring VOLSTEAD som tog sin tredje årsseger efter en löpning utvändigt om ledaren i E.J:s Guldsko på Hagmyren fick en en inbjudan till Åby Stora Pris, en inbjudan som vi naturligtvis tackade ja till.

Loppet körs i två heat över 1.640 meter och vinner någon häst båda heaten är belöningen två miljoner kronor. Blir det olika segrare i de två heaten väntar ett skiljeheat. Volstead är en grym häst som har otroligt hög kapacitet i sina bästa stunder. Han fungerar bra över två heat.
 Gul linje

2017-07-29 | Volstead tog hem E.J:s Guldsko


 6 Volstead Foto: ATG.se Hagmyren bjöd på toppsport och häftigaste duellen kom i gulddivisionen. Det blev som väntat en rejäl startrusning i E.J:s Guldsko. Årets Sweden Cup-vinnare VOLSTEAD (e. Cantab Hall) hamnade utvändigt ledaren Macic Tonight. Trots det kunde Volstead avväpna honom över upploppet – i de absolut sista stegen innan linjen satte han nosen först. Volsteads segertid tillika det nya banrekordet skrevs till 1.10,0a/1.640 meter.

– Det var två tuffa hästar som kämpade bra. Jag utgick från att min häst var på fötterna och det var han, sade Johnny takter efter segern.
 Gul linje

2017-07-25 | På jakt efter guldskon


 Volstead Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75
VOLSTEAD (e. Cantab Hall) tar turen norrut mot den hälsinska ovalen Hagmyren som står som värd för lördagens V75-tävlingar och där banans huvud-nummer är E.J:s Guldsko.

Den här gången är motståndet något helt annat jämfört med senast på Årjäng, men det är några raska innanför. Jag tror däremot att hästen kan vinna även om han skulle komma till dödens, det gäller bara att han får tätkänning tidigt, säger Marcus Schön i stallet. Johnny Takter blir kusk den här gången.
 Gul linje

2017-07-06 | Cattis satte gubbarna på plats


 Catarina Lundström Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 I prestigematchen Upp till bevis i Halmstad satte Catarina Lundström gubbarna på plats - trots att hon inte hade kört lopp på åtta år.

Sedan 2004 har Halmstadtravet årligen bjudit in till "Upp till bevis" - loppet där tränare som i vanliga fall överlåter löpkörningen till andra får visa sig på styva linan. I årets upplaga drog Catarina Lundström det längsta strået bakom Gustav Hellman-tränade Aha. Lundström bidade sin tid i rygg på ledaren och när luckan kom vid upploppets början stegade Aha förbi en tapper Scorpion Kiss. Catarina Lundström var första kvinna att vinna prestigematchen.
 Gul linje

2017-07-05 | Seger för snackhästen Dice Man


 Dice Man Foto: MICKE GUSTAFSSON/Kanal 75
För USA-importen DICE MAN (e. S.J.'s Caviar - International Red) har resultaten låtit vänta på sig - fram tills nu. Under V86 tävlingarna på Fornaboda travbana i Lindesberg idag fick han visa hur bra han är.
I V86-1 vann Dice Man och Björn Goop spetsstriden och fångade upp favoriten Magic Gwin utvändigt. Väl i spets hade Björn Goop full kontroll. Den fyraårige hingsten imponerade och vann med krafter kvar på nya banrekordet för utlandsfödda fyraåriga hingstar/ valacker 1.12,2 över distansen 2140 meter auto.
 Gul linje

2017-06-16 | Inget sommarlov för Nuncio


 Nuncio & Stefan Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Nästa start för NUNCIO (e. Andover Hall - Nicole Isabelle) blir i Rättvik på midsommardagen 24 juni. Förutsättningarna i Rättvik är 2 140 meter autostart och 100 000 kronor i förstapris.

Går det bra för Nuncio i Midsommarloppet väntar sedan Årjängs Stora Sprinterlopp lördagen 15 juli. Förutom 600 000 kronor får vinnaren i Årjäng även en biljett till miljonloppet Hugo Åbergs Memorial på Jägersro 25 juli.
 Gul linje

2017-06-04 | Nuncio står över Oslo GP


 Nuncio Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Titelförsvararen NUNCIO kommer inte att försvara sin titel i Oslo Grand Prix som avgörs nästa söndag på Bjerke - han stannar hemma.

Men stallet kommer med VOLSTEAD som tog en imponerande seger i Sweden Cup och CRUZADO DELA NOCHE.

Spårlottningen är avklarad och Volstead som körs av Örjan Kihlström startar från spår 1 och Cruzado Dela Noche som körs av Per Linderoth startar från spår 6.
 Gul linje

2017-05-28 | Nuncio - säker i spets


 Nuncio i mål Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 NUNCIO (e. Andover Hall - Nicole Isabelle) tog en säker seger i det andra försöket till Elitloppet. Titelförsvararen var snabb ut från sitt fjärdespår och tog hand om ledningen för Örjan Kihlström. Men det blev aldrig riktigt spännande, ingen kunde ta sig förbi Nuncio i en snabb avslutning utan Andover Hall-sonen segrade säkert på 1.10,1a/1.609 meter.

– Det kändes jätteskönt att vi fick vinna försöket med tanke på att det strulat lite för Nuncio på sistone. Nu visade han i alla fall att han är en vinnare igen, sa Örjan efter loppet.
 Gul linje

2017-05-27 | Volstead - snabbast i Sweden Cup


 Volstead segerdefilerar Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 Vår sexåring VOLSTEAD var en kandidat för årets Elitlopp men vi valde i stället Sweden Cup, och där visade han sin enorma kapacitet. Både försök och final bärgades, tillsammans med Örjan Kihlström, från dödens. Segertiden 1.09,3a/1640m var ett nytt löpningsrekord.
Sweden Cup, även kallat "lilla Elitloppet" avgörs i tre försök och Volstead visade redan vid segern i sitt heat att han hittat toppformen igen.
– Han är verkligen stark och rejäl, helt otroligt faktiskt. Vi hoppades att han skulle slippa dödens i finalen, men han löste det också som den hjälte han är, sa ”Cattis” Lundström på segerpodiet.
 Gul linje

2017-05-25 | Fick oväntat besök på gården


 Stefan, Pilarski och Nuncio Foto: Stall T.Z. I morse dök ägaren till BOLD EAGLE, Pierre Pilarski, upp på min gård utanför Enköping. Det blev ett hjärtligt möte mellan oss.

– En överraskning och det var verkligen kul att han tittade förbi hos oss. Pierre var imponerad av Nuncio – men samtidigt var han ganska säker på att Bold Eagle vinner över min häst på söndag.

Bold Eagle har haft fina framgångar på Vincennes i vinter med segrar i alla de stora loppen. Nuncio har inte alls haft samma fina upptakt på årets säsong - men jag ger inte slaget förlorat för han känns ruggigt bra.
 Gul linje

2017-05-15 | Cruzado inbjuden till Elitloppet


 Cruzado Dela Noche Foto: Gunilla König Vår träning CRUZADO DELA NOCHE som i söndags tog hem Danmarks största travlopp, Copenhagen Cup, fick under måndagen en inbjudan till Elitloppet och vi tackade naturligtvis ja till den.

Muscle Massive-sonen har imponerat i maj månad. Efter att ha varigt ruggigt överlägsen i femårings- loppet Icelands lopp på Solvalla och gårdagens vinst på Charlottenlund - blir det spännande.

Ägaren storsatsande Anders Ström (Stall Courant AB) har inte tidigare haft häst i Elitloppet. Grattis!
 Gul linje

2017-05-14 | Cruzado vann Copenhagen Cup


 Cruzado Dela Noche segerdefilerar Foto: LARS JAKOBSSON/Kanal 75 Femårige CRUZADO DELA NOCHE som är efter Muscle Massive och undan Alidade gjorde ett ruggigt lopp i dödens på ledande Nadal Broline och visade sig vara starkast sista biten när Copenhagen Cup avgjordes under söndagen.
– Den här hästen är fantastisk. Han ödslar ingen onödig kraft på att ligga på under vägen och han gör sitt yttersta varje gång, berättade kusken Per Linderoth efter loppet.
Man kom till 1.000 meter på 1.13,4 och segertiden skrevs till 1.11,1a/2.011 meter. Det innebär att sista kilometern gick i trakterna kring 1.09,0.
Nu hoppas ägaren Anders Ström på start i Elitloppet.
 Gul linje

2017-05-05 | Nuncio startar i Meadow Roads lopp


 Nuncio vid mållinjen Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 Vi börjar med att titta bakåt på senaste starten för NUNCIO (även om jag hellre ser framåt som ni vet) Han värmde normalt. När han gick upp bakom bilen var allt normalt men Örjan Kihlström tyckte han var lite laddad uppe bakom bilen - och det blev galopp.
Nuncio har startat som tvååring, treåring, fyraåring, femåring och nu som sexåring. Utan att galoppera en enda gång. Förrän nu.

Nästa start för Nuncio blir på Solvalla den 10 maj i Meadow Roads lopp, ett klassiskt ”Elitlopps-test” som han för övrigt vann i fjol (på 10,3). Sedan får vi se hur fortsättningen blir. Meningen är att han ska starta i Elitloppet sedan.
 Gul linje

2017-05-03 | Cruzado Dela Noche överlägsen


 Cruzado Dela Noche Foto: LARS JAKOBSSON/Kanal 75 I sin andra start för året var CRUZADO DELA NOCHE ruggigt överlägsen i femåringsloppet Icelands lopp på tiden 1.10,9 över 2 140 meter, autostart.

Björn Goop gav hästen en bra resa i andraparet utvändigt och vred på i den sista kurvan och passerade ledande French Laundry på några steg.
- Det var rejäl körning första varvet och han gick undan på ett bra sätt. Det bet väldigt bra, sa Björn.

Jag var riktigt nöjd med honom på Solvalla och meningen är att Stall Courants häst ska gå till Copenhagen Cup - om allt känns bra.
 Gul linje

2017-04-25 | Volstead med i Lotterian


 Volstead Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75 Nu på måndag den 1 maj avgörs årets upplaga av Italiens största travlopp Lotterian i Neapel och där ska den sexårige VOLSTEAD vara med - han blir ende svensktränade hästen i loppet.

Gran Premio Lotteria avgörs som vanligt med tre uttagningslopp och final samma dag och Örjan Kihlström som kör på måndagen fick ett bra spår (2) med Volstead i det tredje försöket.

Det är inte hundra bestämt men troligen går hästen ner torsdag morgon. Volstead var jättefin efter den tuffa öppningen senast och han behövde det loppet.
 Gul linje

2017-04-23 | Nuncio vässad inför Olympiatravet


 Nuncio och Stefan Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 Nu är det klart. NUNCIO åker på en utflykt till Västkusten och Åby där han startar i lördagens final i Olympiatravet. Startspåren lottades på söndags- eftermiddagen och Nuncio drog bricka sex.

Han har fått några lopp nu och det klart att formen går uppåt men han är inte formtoppad än. Däremot är han oerhört vältränad och han har en oerhörd kapacitet.
Han tränade väldigt fint här på rundbanan i dag, jag "tryckt till" lite och det blev lite som ett tävlingsjobb för honom. Jag kör nästan aldrig rundbanejobb med honom men jag gjorde det i dag (läs söndag) och han kändes kanonfin.
 Gul linje

2017-04-14 | Het chans med Volstead i spets


 Volstead Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75 V75 på Påskdagen avgörs på Romme och där körs den tredje deltävlingen till Olympiatravet.

Allt är bra med Nuncio. Han har tränat hela tiden och känns jättefin. Men Volstead brukar ha svårt att slå Nuncio och därför fick det räcka med honom på Romme. Nuncio har ju fått ett wildcard till Olympiatravet och jag vill gärna försöka få med stallkamraten VOLSTEAD (e. Cantab Hall) också.

Volstead avslutade rykande i årsdebuten som tvåa bakom Nuncio. Hästen är jättefin. Han har ett kanonläge och utan framskor och med skygglappar blir han ännu vassare.
 Gul linje

2017-03-31 | Nuncio vs. On Track Piraten


 Mästarmöte mellan Nuncio och On Track Piraten Foto: Lars Jakobsson I morgon väntar ett riktigt tungviktsmöte.
Nuncio och On Track Piraten möts i guldfinalen som tillika är Olympiatravets första deltävling.

Utrustningsändringar:
Vi gör en balansförändring till på lördag - Nuncio kommer gå utan framskor och det ger säkert en extraväxel. Kan öppna bra från spår fem.
Om han har nåt på huvudet så blir det murphy- bländare (inget helstängt huvudlag).

Det är en tuff motståndare men jag har bara positiva tankar när Nuncio startar och ser fram emot ett tufft och spännande lopp.
 Gul linje

2017-03-22 | 15:e raka segern för Nuncio


 Nuncio i ledningen Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 Under kvällens V86-tävlingar på Solvalla idag gjorde NUNCIO (e. Andover Hall-Nicole Isabelle) årets andra start på bästa sätt - kunde enkelt försvara ledningen och joggade sedan ifrån sina konkurrenter och tog 15:e raka segern. Tvåa slutade stallkamraten VOLSTEAD- som gjorde ett ruskigt lopp i årsdebuten.

Att Nuncio har sitt eget sätt att ladda inför lopp, men onsdagens uppvärmning tillhörde de märkligare. Han galopperade i tre varv i värmningen, men när det blev tävling var han skärpt, fokuserad och oslagbar.
Nästa start blir med all sannolikhet V75-finalerna på Solvalla den 1 april. Men då ska förstås allt vara okej.
 Gul linje

2017-03-19 | Årets andra uppgift för Nuncio


 Nuncio på vinterpromenad Foto: Lars Jakobsson
På onsdag kväll är det dags igen för NUNCIO (e. Andover Hall - Nicole Isabelle). Årets andra start gör han i Kentucky Fibbers lopp på Solvalla 22 mars.

Bland motståndet finns flera andra intressanta hästar från vårt stall. VOLSTEAD (e. Cantab Hall - Madame Volo), tidigare Kungapokals-vinnare och Elitloppshäst i fjol, gör här årets första start. Det samma gäller för FRENCH LAUNDRY (e. Muscles Yankee-Creamy Mimi)

Med Nuncio som vunnit 37 lopp och aldrig slutat sämre än trea på 51 starter - verkar allt kanonbra.
 Gul linje

2017-03-07 | Nuncio får stå över Bollnäs


 Nuncio och Stefan siktar på Solvalla V86 onsdag 22 mars Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Vi avstår gulddivisionen i Bollnäs med NUNCIO (e. Andover Hall - Nicole Isabelle) Men det är inte motståndet av On Track Piraten på lördagen som avskräcker - utan vädret. Det hade inte gjort något att vara tvåa efter "Piraten" som ju är en grym häst. Jag vill helt enkelt vara säker på att slippa broddföre.

Båda är redan inkvalade till Gulddivisionens final på Solvalla den 1 april. Ett lopp som även utgör den första deltävlingen till Olympiatravet. Innan det behöver Nuncio ytterligare ett lopp och det kommer av allt att döma bli Kentucky Fibbers den 22 mars hemma på Solvalla.
 Gul linje

2017-02-18 | Nuncio - Back on Track


 Nuncio i mål Foto: Malin Albinsson/Kanal 75 Idag, på en något kylig lördag på Axevalla gjorde NUNCIO (e. Andover Hall-Nicole Isabelle) comeback på tävlingsbanan på bästa sätt - efter fem månaders uppehåll. Och det blev en överlägsen seger till- sammans med Örjan Kihlström i sulkyn.

Det såg jättebra ut tycker jag. Jag är jättenöjd. Han såg ut som att han joggade på ordentligt. I värmningen var han helt grym, sprang med öronen framåt och rakt med huvudet.

Om allt är bra med Nuncio kan nästa start för honom bli V75 på Bollnästravet den 11 mars eller ett V86-lopp på Solvalla den 22 mars.
 Gul linje

2017-02-11 | Nuncio årsdebuterar på Axevalla


 Nuncio med priser Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75 NUNCIO (e. Andover Hall - Nicole Isabelle) åker på en utflykt till Västgötaslätten och Axevalla där han årsdebuterar i gulddivionen på V75 den 18 februari.

Tanken är att han ska vara med i Olympiatravet på Åby. En tilltänkt destination på vägen dit är Olympiakvalet som avgörs på hemmabanan Solvalla den 1 april, då måste han – eftersom det loppet är en gulddivisionsfinal – kvala in dit.

Hästen är oerhört vältränad och har knappt stått över ett enda jobb. Det var bara de där tre dagarnas febersläng som ställde till det för oss med missad start på Solvalla i december förra året.
 Gul linje

2017-02-10 | Nuncio blev Årets Häst 2016


 Årets häst - Nuncio Foto: Kanal 75 På Hästgalan som hölls idag gick den tyngsta titeln Årets häst, där svenska folket tillsammans med Svenska Hästsportjournalister Klubb utser vinnaren, till vår undantagshäst NUNCIO (e. Andover Hall - Nicole Isabelle).

Nuncio fick sammanlagt otroliga 86 procent av rösterna när journalisternas och tv-tittarnas val lagts samman.

Vi är otroligt tacksamma. För mig och Cattis, som sköter hästen, är det väldigt stort. Det är en otrolig saga allting.

 Gul linje

2017-01-27 | Svenska Prix d´Amérique segrar


 Svenska Prix d´Amérique segrar Sören Nordin blev den första svenska kusken att vinna loppet, vilket han gjorde 1950 med Scotch Fez. Andra svenska vinnare är Dart Hanover med Berndt Lindstedt, Queen L med Stig H Johansson, Ina Scot med Helen A Johansson, Moni Maker med Jean Michel Bazire, Gigant Neo med Dominiek Locqueneux och Maharajah med Örjan Kihlström.

Franske Bold Eagle är storfavorit och titelförsvare. Ska min lärjunge Daniel Redén med sina fyra hästar kunna utmana på söndag och bli historisk?
Se de svenska segrarna. Klicka på bilden eller här!

 Gul linje


2017-01-21 | Värmningskommentarer på Twitter


 Marcus Schön
Från och med i dag kommer vår lärling Marcus Schön att skriva start/värmningskommentarer på Twitter om Stall TZ:as starthästar på V75 och V86.

Följ honom här:  https://twitter.com/schon_marcus
 Gul linje

2017-01-08 | Nuncio stannar hemma


 Nuncio i hagen Foto: Stall T.Z. Det blir ingen start för Nuncio i Prix d´Amérique i år.

Jag satte mig ner och funderade och kom fram till att det blir fel mot hästen att starta i Paris. Nuncio har tränat fint, men den sista veckan med hårt väder gör ändå att det inte blir optimalt nu heller och därför avstår vi.

Att åka till Vincennes och sluta fyra-femma är inte intressant och för att slå Bold Eagle måste hästen vara 100-procentig. Istället laddas Nuncio nu mot att försvara titeln i Elitloppet.
 Gul linje

2017-01-07 | Vem blir Årets Häst 2016?


 Årets Häst statyett Foto: Claes Kärrstrand/Kanal 75. Nu startar omröstningen om vem som ska bli Årets Häst 2016 och svenska folket är som vanligt med och röstar fram vinnaren.
Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som nominerat följand fyra kandidater till Årets Häst.
Coin Perdu. Nuncio. Propulsion. Readly Express.
Så här röstar man på Årets Häst
Ring in eller rösta på nätet, www.aretshast.se
Följande telefonnummer gäller om du vill rösta på Nuncio: • 099- 410 22. Varje samtal kostar 5,70 + ev. trafikavgift.
 Gul linje
Nyhetsarkiv | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 |
Tillbaka